FORUM za NDT osebje

 

Certifikacijski organ za NDT osebje VARcert (Institut za varilstvo d.o.o.) je pripravil forum, na katerem boste dobili naslednje informacije:

-           kaj je novega na področju NDT tehnike,

-           kateri standardi so se zamenjali,

-           kako je z vzdrževanjem certifikacije (podaljšanje-recertifikacija) ipd.

 

Na forumu pa lahko zastavljate vprašanja o problemih, s katerimi se dnevno srečujete v industriji ter izmenjujete svoje izkušnje z NDT osebjem iz cele Slovenije. Na vprašanja bodo odgovarjali tudi naši predavatelji (Zuljan, Samsa, Jovanović, Topolnik, Zupanc, ...). Da bo dogajanje na forumu bolj zanimivo, bomo enkrat mesečno odprli temo, ki bo v tistem trenutku najbolj aktualna. Teme lahko predlagate oziroma odpirate tudi vi.

 

Navodila za udeležbo na forumu:

1. pojdite na spletni naslov: http://www.i-var.si/e-learning/

2. ustvarite si svoj uporabniški račun (gumb: »Ustvari nov račun«)

3. kliknite na povezavo, ki jo dobite v potrditvenem elektronskem sporočilu v vaš elektronski poštni predal po kreiranju računa

4. ker je forum zaprtega tipa, nam za odoboritev dostopa prosimo pišite kratko sporočilo na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in pri tem sporočite, da želite dostop in iz katerega podjetja prihajate

5. po prejemu vaše prošnje za vpis v forum vam bomo odobrili dostop in vas o tem tudi obvestili z elektronskim sporočilom.

Za delovanje naša stran uporablja piškotke. Podatki o uporabi piškotkov.